Wil je graag bloemen en insecten leren fotograferen? Dan ben je in het Vlinderhof op de juiste plek. Tuinarchitect Piet Oudolf is een ware meester in het combineren van contrasterende kleuren en structuren. Deze weelderige tuin is erg fotogeniek. Met borders vol kleurrijke bloemen en weelderige siergrassen is deze vlindertuin in alle seizoenen een feestje voor het oog.  Dit bloemrijke natuurpareltje vormt een magneet voor veel vlinders, bijen en andere insecten.

Fotografieworkshop in Vlinderhof

Caroline neemt jou graag mee op ontdekkingstocht door de Vlinderhof. Na een korte theoretische uitleg gaan we volop aan de slag in de tuin. Met een aantal praktijkopdrachten daagt Caroline jou uit om bloemen en insecten op een nieuwe, creatieve manier te fotograferen. We experimenteren volop met (weinig) scherpte, originele composities en je leert sfeer creëren met licht en kleur.

Macrofotografie staat centraal in deze fotografieworkshop, maar je hebt niet per se een macrolens nodig. Je kunt ook prima uit de voeten met bijvoorbeeld een macro voortzetlens, een 50-mm objectief of een telelens.

Deze workshop geef ik in samenwerking met Natuurfotoworkshop. Doe je graag mee? Meld je dan hier aan!

Duur

8.30-12.30 uur

Datum

29 juli

Max. aantal deelnemers

10

Min. aantal deelnemers

6

Bereikbaarheid

Auto en openbaar vervoer

Te wandelen afstand

Enkele kilometers

Inclusief

Koffie, thee, iets lekkers en
boekje Basiscursus natuurfotografie

Prijs

€ 59,- incl. BTW

Benodigdheden

Digitale camera. Verschillende type lenzen geschikt.

Locatie

Vlinderhof in Maximapark, Utrecht. Parkeren op Parkzichtlaan.