Even voorstellen

Ik ben Caroline Piek, een bakeaholic in hart & nieren. Als ware zoetekauw ben ik niet bij de oven weg te slaan. Vraag aan iemand waar ik van hou en diegene roept: TAART! En dat in de ruimste zin van het woord. Van die voorliefde voor (zoet) eten heb ik mijn beroep gemaakt.

Foodfotograaf
Een smakelijke maaltijd verorberen doe je met al jouw zintuigen. Zelfs nog voordat je een hap neemt, heb je al lang en breed ‘gegeten’. Bij het zien van een heerlijke taart of een grote ijssorbet loopt het water je al in de mond.

Andersom kan een gerecht nog zo lekker smaken, maar als het er niet goed uitziet, vergaat je eetlust als sneeuw voor de zon. Eten doe je met je ogen.

Mooie foto’s van jouw gerechten zijn dus ontzettend belangrijk. Ik werk als foodfotograaf voor restaurants en andere ondernemers in de foodbranche. Ik wil dat jouw eten er zo smakelijk uitziet dat mensen zich moeten inhouden om niet aan hun beeldscherm of tijdschrift te likken.

Krijg je al trek door alleen maar naar mijn foto’s te kijken? Dan is mijn missie geslaagd!

Opdrachtgevers zijn o.a. Hoogvliet, Kroonophetwerk, Bakkers in Bedrijf, restaurant Alfreds en restaurant De Dyck.

Tekstschrijver
Met mijn verhalen neem ik je mee op avontuur. Alles draait om sfeer, emotie en vooral enthousiasme voor lekker eten. Je moet de vers gebakken taart in de patisserie bijna kunnen ruiken of hardop gniffelen om een kleine blooper in de keuken.

Als culinair redacteur ben ik beschikbaar voor het produceren van compleet geïllustreerde artikelen en reviews.

Opdrachtgevers zijn o.a. Bakkers in Bedrijf, Hoogvliet, marketingbureau ContentToday en de fotomagazines Shutr.photo en Shoot.

Heb je een vraag of wil je graag met mij samenwerken? Stuur dan even een mail naar info@piekandpie.com of neem contact op via 06-20848462. Ik ben gevestigd in Alphen aan den Rijn.