Bladeren tooien zich in opvallende geel-oranje kleuren en de laagstaande zon zorgt voor een mysterieus sfeertje. Het heeft net geregend en die karakteristieke bosgeur hangt in de lucht. Omstandigheden waar het hart van een natuurfotograaf sneller van gaat kloppen.

Wie denkt aan de herfst, denkt al snel aan paddenstoelen. In de bossen rondom het eeuwenoude kasteel Oud Poelgeest groeien diverse soorten zoals honingzwam, vliegenzwam, tonderzwam, dodemansvinger en mycena. Caroline neemt jou graag mee langs de mooiste plekjes in de kasteeltuin.

Na ontvangst met een drankje en iets lekkers gaan we aan de slag in het sfeervolle bos. Onder begeleiding van Caroline experimenteer je met verschillende instellingen en composities om originele foto’s te maken. De uiteenlopende vormen en kleuren van paddenstoelen lenen zich perfect voor macrofotografie, maar ook groothoekfoto’s leveren vaak verrassende resultaten op.

Aanmelden
Deze workshop geef ik in samenwerking met Natuurfotoworkshop. Doe jij graag mee op 29 oktober of 19 november? Meld je dan hier aan!

Duur

9.00-13.00 uur

Min. aantal deelnemers

4

Max. aantal deelnemers

10

Bereikbaarheid

Auto en openbaar vervoer

Te wandelen afstand

Enkele kilometers, zelf te bepalen

Inclusief

Koffie, thee, iets lekkers en basiscursus boekje

Prijs

€ 59,- incl. BTW

Benodigdheden

Digitale camera. Verschillende type lenzen geschikt.