Ben jij urenlang zoet met het fotograferen in jouw eigen of andermans tuin en wil je graag mooiere foto’s leren maken? Doe dan mee met de workshop tuinfotografie in de Vlinderhof! Deze prachtige vlindertuin van beroemd tuinarchitect Piet Oudolf is in elk seizoen een feestje voor het oog.

We beginnen de workshop met een korte theoretische uitleg over het fotograferen van tuinen. Vanuit haar ervaring als professioneel tuinfotograaf voor hoveniers en tuinontwerpers geeft Caroline jou graag tips & trucs om jouw foto’s te verbeteren. Hoe creëer je sfeer door te spelen met doorkijkjes? Waar moet je op letten bij het fotograferen van vlinders? Het is slechts een greep uit de vragen die aan bod komen.

Na deze introductie ga je zelf aan de slag in de tuin. Met een aantal praktijkopdrachten daagt Caroline jou uit om bloemen, planten en insecten op een nieuwe, creatieve manier te fotograferen. Na afloop van de workshop volgt een nabespreking van jouw beste foto’s via de e-mail. Je ontvangt een document waarin de beelden per deelnemer van feedback zijn voorzien.

Fotografieworkshop spreken met beeld in de tuinen van appeltern voor hoveniers en tuinontwerpers

Duur

4 uur

Max. aantal deelnemers

Minimaal 6

Bereikbaarheid

Auto of openbaar vervoer

Te wandelen afstand

Zelf te bepalen

Inclusief

Een drankje, iets lekkers, handout met basisbeginselen van fotografie en een document met alle feedback op de foto’s

Prijs

€ 69,- incl. BTW

Benodigdheden

Bij voorkeur macrolens, voorzetlens of tussenringen. Met een 50mm lens kun je ook prima uit de voeten. Ook geschikt voor compactcamera.

Reserveren

Vul het boekingsformulier in onderaan deze  pagina

Boekingsformulier:

    Naam

    Adres en postcode

    E-mail

    Deelname Workshop en datum